سه شنبه 02 آبان 1396 ساعت 03:41
پیام دکتر موسی رئیسی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بسمه تعالي
« ن والقلم و ما یسطرون»
با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید ، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.
دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و كارآفريني و همچنین كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه محسوب شده و در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي فرض است كه با ايجاد فضايی همراه با نشاط، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محيط دانشگاه تلاش نمايند.
اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در کشور دارد.
آغاز سال تحصیلی جدید که مقارن هفته دفاع مقدس می باشد را به جامعه دانشگاهی،بخصوص دانشگاه آزاد اسلامی  و خانواده بزرگ و پر مهر علم و فرهنگ و بویژه دانشجویان جدیدالورود، كه براي نخستين بار به محيط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت، بهروزي و سعادت را آرزومندم.
اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامی جديدالورود در سال تحصيلي پیش رو با تلاش، کوشش و انگيزه‌ والای دانش طلبي، در جهت ارتقای سطح علمي و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند.

1396/7/3 08:05

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
* متن کامنت :

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )