سه شنبه 02 آبان 1396 ساعت 03:40
پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی نیکشهر

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی مرکز نیکشهر گفت: این واحد پذیرای علاقه‌مندان به تحصیل و علم آموزی در حوزه جنوب استان سیستان و بلوچستان است.
مهندس موسی رئیسی از تلاش‌ها و اقدامات دولت در نیکشهر و در تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی نیکشهر تشکر و قدردانی کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر از پذیرش دانشجوی بدون آزمون در مقاطع کارشناسی، کاردانی به کارشناسی و کاردانی در این دانشگاه در نیم‌سال اول تحصیلی 97-96 خبر داد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر با توجه به نبودن مراکز دانشگاهی در شهرهای قصر قند، فنوج و سرباز، این مرکز دانشگاهی پذیرای علاقه‌مندان به تحصیل از این شهرها است.»

وی گفت: «علاقه‌مندان به تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز نیکشهر می‌توانند برای ثبت‌ به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه کرده و پس از دریافت دفترچه راهنما و آشنایی با رشته‌های این دانشگاه اقدام به ثبت‌نام کنند.»

رئیسی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر از دارندگان دیپلم نظام قدیم، پیش دانشگاهی، دیپلم فنی و حرفه‌ای یا کاردانش و فارغ‌التحصیلان مقطع کاردانی در مقاطع کارشناسی، کاردانی به کارشناسی و کاردانی مهر سال جاری بدون آزمون ورودی دانشجو می‌پذیرد.»

وی تاکید کرد: «با توجه به آینده شغلی در رشته‌های پرطرفدار این مرکز دانشگاهی مانند مهندسی عمران، آموزش و پرورش ابتدایی، حقوق، حسابداری و نرم‌افزار کامپیوتر این امکان فراهم است که دانش آموختگان این رشته‌ها بتوانند جذب بازار کار شوند.»

رئیسی، کتابخانه‌ای با حدود دوازده هزار جلد کتاب، کادر هیات علمی متخصص، لابراتوار پیشرفته زبان، کارگاه مجهز کامپیوتر، پرداخت شهریه به صورت اقساط،امکان تخفیف و تحصیل رایگان برای خانواده معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران، کمیته امداد و بهزیستی امکانات و تجهیزات پیشرفته آموزشی را از تسهیلات و امتیازات این دانشگاه نام برد و عنوان کرد: «شهرهای همجوار یعنی قصرقند، فنوج، سرباز و کنارک این تسهیلات را دارا نیست.»

وی افزود: «علاقه‌مندان به تحصیل می‌توانند بدون آزمون در یکی از 22 رشته محل تحصیلی این مرکز دانشگاهی ثبت نام و تحصیل کنند.»

1396/6/12 14:39

نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
* متن کامنت :

خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )